Vergeet niet de kosten in de onderstaande tabel zijn voor onze gratis basis "VERKOPER" accounts. Onze "VERKOPER+" is zelfs nog beter. Met één enkele betaling van slechts 49,99€ LEVENSLANG, worden alle bedragen in de rechter kolom verandert in "Gratis". Voor altijd!

eBid vs eBay comparison
See the eBid Review on TopTenReviews.com
Toptenreviews Logo

Waar Verkopen op eBid?

De hooggewaardeerde en prijswinnende onafhankelijke website Toptenreviews.com deed onlangs onderzoek naar de online veilingsmarkt. Zoals u kunt zien is eBid nipt op de tweede plaats geëindigd. Toch laat dit zien hoeveel we gegroeid zijn en met grote sprongen vooruitgang hebben geboekt in de laatste jaren met het opbouwen van eBid tot een online marktplaats van wereldklasse. We gaan hiermee door.

Zoals u kunt zien in de kostenvergelijking, kunnen onze tarieven niet worden overtroffen. Verkopen op eBid als VERKOPER heeft grote voordelen. Met lagere tarieven heeft u veel grotere winstmarges op uw verkopen. Vergeet niet dat u ook kunt upgraden naar VERKOPER+ voor een éénmalige betaling van 49,99€ voor een levenlang geen plaatsingskosten en geen verkoopcommissie.

Door onze samenwerking met Google Shopping Marketplace bereiken onze verkopers via eBid nu een groter publiek dan ooit tevoren en de verkoopcijfers is nog nooit zo hoog geweest. Importeer uw artikelen vandaag nog gratis van eBay naar eBid en ervaar alle voordelen.

Upgrade je account naar 49,99€ Levenslang nu

Lees meer over verkopen op eBid op onze FAX-pagina’s.

*24hr aanbieding vanaf de registratietijd (normaal %%NEWTOKEN%%)