Registreren, Aanmelden & Upgraden

 1. Hoe kan ik mij registreren bij eBid?
 2. Hoe kan ik mijn account upgraden?
 3. Hoe beëindig ik mijn abonnement?
 4. Waarom zie ik de optie "Mijn Abonnement Beëindigen" niet in het dropdown-menu van de "Mijn Abonnementen"-pagina?
 5. Volgens mij heb ik geen verificatie e-mail ontvangen.
 6. Waarom sturen jullie mij eerst een verificatie e-mail? Ik wil nu bieden!
 7. Ik wil mijn eigen wachtwoord kiezen.
 8. Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
 9. Ik kan niet inloggen op het eBid-Fora-gedeelte.
 10. Ben ik verplicht een kredietkaart in te geven?
 11. Ik heb bericht ontvangen dat ik mijn account moet valideren.
 12. Ik heb bericht ontvangen dat mijn account op non-actief gesteld is.
 13. Kan ik gratis lid worden van eBid?
 14. Waarom is mijn gebruikersnaam doorstreept?
 15. Hoe kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?
 16. Voeg eBid toe aan uw contactenlijst zodat e-mail van eBid niet als spam wordt aanzien.
 17. Hoe kan ik mijn gratis T-shirt krijgen?
 18. Ik voer het correcte wachtwoord in en toch kan ik niet me niet aanmelden?
 19. Moet ik mijn persoonlijke gegevens aan eBid geven?
 20. Hoe garanderen jullie de geheimhouding van mijn gegevens?
 21. Hoe zeg ik mijn account op?
 22. Ik heb gehoord dat mijn account op non-actief staat omdat ik spam heb gerapporteerd.
 23. Kan ik de website in een andere taal bekijken?
 24. Kan ik mijn feedback van andere marktplaatsen importeren?

Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag op het eBid forum.

1) Hoe kan ik mij registreren bij eBid?

Heel eenvoudig. Ga naar de registratie-pagina, vul het online formulier in, selecteer een accountsoort (KOPER, VERKOPER or VERKOPER+) en stuur het door. U ontvangt per e-mail een validatielink. Als u hierop klikt heeft u vervolgens toegang tot alle webpagina's van eBid.

Als u zich registreert als KOPER kunt u alleen bieden en kopen, niet verkopen.

Als u een artikel te koop wilt aanbieden dient u eerst te upgraden naar VERKOPER of VERKOPER+, zie onderstaande FAQ. In onderstaand overzicht ziet u de verschillen tussen de accounts.

2) Hoe kan ik mijn account upgraden?

Bij het registreren kun u direct upgraden door VERKOPER of VERKOPER+. Om later te upgraden gaat u naar de "Mijn Abonnement"-sectie van "Mijn eBid". In onderstaand overzicht ziet u de verschillen tussen de accounts. Deze pagina toont tevens wat voor soort account u momenteel heeft.

VERKOPER : upgradekosten : Levenslang €0,00

VERKOPER+ : upgradekosten:7 Dag 1,99€   |   30 Dag 6,99€   |   90 Dag 16,99€   |   365 Dag 54,99€   |   Levenslang 99,98€

VERKOPER+ Levenslang is nu beschikbaar voor 49,99€ als de upgrade binnen de 24 uur na registratie wordt uitgevoerd OF elke andere upgrade.

Alle VERKOPER+-abonnementen, uitgezonderd Levenslang, zijn terugkerend. VERKOPER+-abonnementen kunnen op ieder moment worden stopgezet via het dropdown-menu in "Mijn eBid" > "Mijn Abonnementen".

Indien u een factuur van uw abonnementskosten nodig heeft kunt u dit printen op "Mijn eBid" > "Mijn Abonnement" > "Factuur Printen" koppeling bevind zich rechts onderaan de pagina.

Vergelijk de Accounts

KOPER VERKOPER VERKOPER+
Geschikt Voor Bieden en Kopen Eén Veiling Plaatsen Meerdere Veilingen Plaatsen
Kan Bieden, Aanbod Doen & NuKopen J J J
Kan Veiling(en) Plaatsen N J J
Plaatsingskosten N 0.00 0.00
Verkoopcommissie N 3% Keuze tussen 0% (Gratis) of 2% (Gallerij)
Geïntegreerde PPPay.com Betaalmogelijkheid voor hun Kopers N J J
Geïntegreerde PayPal Betaalmogelijkheid voor hun Kopers N N J
Geïntegreerde Skrill (Moneybookers) Betaalmogelijkheid voor hun Kopers N N J
Kan feedback van Andere Veilingssites Importeren N N J
Artikels aangetoond op Google Shopping N N J
Video-omschrijvingen N N J
Miniatuurfoto in Zoekresultaten N N J
Gratis Foto's N 1 5
NuKopen-Prijs Beschikbaar N N J
Automatische Verlenging Beschikbaar N N J
Dubbele Aanbiedingen N N J
Toegang tot de eBid Ninja Lister Desktop App Massa Uploader N N J
Toegang tot de eBid Spreadsheet Massa Uploader N N J
Importeer Veilingen Van Op Andere Marktplaatsen via Ninja Lister N N J
Importeer Rechtstreeks Veilingen Van Op Andere Marktplaatsen N N J (VERKOPER+ Levenslang Beta Toegang)
Kan privé-Veilingen Plaatsen? N N J
Klanten Factureringssysteem N N J
Diverse Veilingen Groeperen N N J
Keuze voor alleen NuKopen-Format (Vaste Prijs) N N J
Doorgaan-Tot-Verkocht (Winkelaanbod) N N J
Gratis eBid-Winkels N 0 5
Ingeroosterde Starttijden N N J
Ingeroosterde Aflooptijden N N J
Kan Uitverkoop Opzetten N N J
"Doe een Bod" beschikbaar voor uw veilingen? N N J
Alle VERKOPER+-opties zijn beschikbaar voor VERKOPER als zij kiezen voor de platinum-optie bij het plaatsen van een veiling. Een klein bedrag voor plaatsingskosten is hierop van toepassing.

3) Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Als u een VERKOPER+-account heeft en u wilt uw abonnement beeindigen, dan gaat u naar "Mijn eBid" > "Mijn Abonnementen" en selecteert u "Mijn Abonnement Beëindigen" in het dropdown-menu. Uw lopende abonnement zal doorlopen tot de vervaldatum, maar zal niet vernieuwd worden na vervallen.

4) Waarom zie ik de optie "Mijn Abonnement Beëindigen" niet in het dropdown-menu van de "Mijn Abonnementen"-pagina?

Als u een VERKOPER+-account heeft en niet de optie "Mijn Abonnement Beëindigen" in het dropdown-menu ziet staan op de pagina “Mijn eBid > Mijn abonnementen”, dan komt dat hoogstwaarschijnlijk doordat eBid geen geldige creditcardgegevens bij uw account kan vinden waardoor wij uw account niet hebben kunnen verlengen of openstaande bedragen hebben kunnen innen. Uw laatste abonnement is mogelijk al verlopen. U kunt uw laatste abonnement’s vervaldatum bekijken onderaan de pagina van “Mijn Abonnementen”. Om het probleem op te lossen kunt u uw creditcard/bankgegevens updaten via een link op “Mijn Abonnementen”. Als u geen VERKOPER+-account meer wilt hebben raden wij u aan uw account om te zetten naar VERKOPER. Voor dit account betaalt u geen abonnementskosten.

5) Volgens mij heb ik geen verificatie e-mail ontvangen.

Als u zich voor het eerst registreert bij eBid ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. U dient op de koppeling in de e-mail te klikken zodat wij weten dat het e-mailadres juist is. Indien u geen e-mail van ons heeft ontvangen of net deze foutmelding te zien krijgt dan:

Of

 • Als u een nieuwe gebruiker bent en u geen validatie e-mail in uw inbox heeft ontvangen kijk dan uw spam- of junkfolder na heel soms komen onze e-mails daarin terecht. Als de e-mail nergens terug te vinden is dan dient u donotreply@ebid.net aan uw contactenlijst toe te voegen en dan de verificatie mail opnieuw aanvragen door uw e-mail adres en gebruikersaam hier in te geven op het Wachtwoord Verloren formulier.
 • Het kan zijn dat u het e-mailadres niet juist heeft ingevuld (meest voorkomende oorzaak). Als u nogmaals probeert te registreren dan zal dit niet kunnen als uw e-mailadres al in de database staat. Dus als het lukt om nogmaals te registreren dan heeft u de eerste keer niet het juiste e-mailadres ingevuld! Als u iets gekocht heeft en u realiseert zich dat u een foutief e-mailadres heeft gebruikt, gebruik dan "Help > Contact Us" en wij kijken het voor u na en zullen proberen om de twee accounts samen te voegen.
 • Als u lid was van eBid en U kon tot vandaag gewoon aanmelden maar U begint nu een "validatie vereist" fout te zien dan vraagt U hier een andere e-mail aan.

6) Waarom sturen jullie mij eerst een verificatie e-mail? Ik wil nu bieden!

Wij sturen u een validatie e-mail, zodat wij er zeker van zijn dat u e-mails kunt ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Dit is onze manier van het valideren van uw registratie. Hiermee voorkomen we problemen door een verkeerd e-mailadres waardoor een deal niet door kan gaan en dat mensen iemand anders registreren zonder hun toestemming en op hun naam gaan bieden.

7) Ik wil mijn eigen wachtwoord kiezen.

U kiest uw eigen wachtwoord bij registratie. U kunt het wachtwoord op elk moment veranderen via "Mijn eBid" > "Mijn Gegevens"-pagina.

8) Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Als uw gebruikersnaam en wachtwoord niet lijkt te werken, controleert u eerst of u ze goed heeft invult. U zult verbaasd zijn over hoeveel mensen de kleine letter ‘L’ verwarren met de hoofdletter ‘i’ of de CAPSLOCK aan hebben staan. Als dat niet werkt klikt u hier om naar onze reminder-pagina te gaan waar u uw gebruikersnaam en e-mailadres kunt invullen zodat u uw wachtwoord via de e-mail opnieuw ontvangt. De e-mail die U ontvangt identificeert het IP adres van de persoon die het herstel gevraagd heeft. U kunt uw IP adreshier vindenals u wilt bevestigen dat het van u kwam.

9) Ik kan niet inloggen op het eBid-Fora-gedeelte.

U kunt met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de eBid-Forums als op de hoofdpagina van eBid. Als het toch niet lukst om in te loggen dan zou dit mogelijk kunnen komen doordat u gebruik heeft gemaakt van de optie uw wachtwoord te wijzigen op de eBid-Forums. Deze mogelijkheid is nu verwijderd. Ga naar Mijn eBid > Mijn Gegevens om uw wachtwoord te wijzigen, hiermee wijzigt u het wachtwoord voor zowel het forum als de hoofdsite.

10) Ben ik verplicht een kredietkaart in te geven?

Registreren is GRATIS Als u een artikel ter veiling wilt aanbieden dient u te upgraden naar een VERKOPER-account of VERKOPER+ status. Elkeen geeft u andere toegang en verkoopfaciliteiten. Via beveiligde betaaldiensten kunt u uw kredietkaart of betaalkaart gebruiken. Een kredietkaart of bankgegevens zijn momenteel de enige methoden om een Beveiligd Abonnement te kunnen activeren. VERKOPER-account -account dient uw pas te worden gevalideerd (kosteloos), voor een VERKOPER+ -account dient u een 7, 30, 90, 365 dagen of een Lifetime Abonnement af te sluiten. Voor een kostenoverzicht van de verschillende abonnementen en om te upgraden gaat u naar Mijn eBid > Mijn Abonnementen.

11) Ik heb bericht ontvangen dat ik mijn account moet valideren.

In de e-mail die u van ons ontvangt na registreren staat een link die u dient aan te klikken. Hiermee geeft u aan dat u de e-mail veilig heeft ontvangen. Als u dit nog niet heeft gedaan doe het dan nu. De e-mail wordt onmiddellijk na registreren verstuurd. Indien u de e-mail niet heeft ontvangen gaat u naar de wachtwoord verloren-pagina. Hier kunt u uw gebruikersnaam en e-mailadres doorgeven zodat er nogmaals een e-mail wordt verstuurd naar uw e-mailadres.

12) Ik heb bericht ontvangen dat mijn account op non-actief gesteld is.

Om eBid een schone, effiënte en gestroomlijnde veilingsplaats te houden vragen wij alle verkopers zich te houden aan onze plaatsingsregels
Als u met één van uw artikelen de regels overtreedt zullen AL uw veilingen worden verwijderd zonder notificatie vooraf en uw account wordt op non-actief gesteld. Als u probeert in te loggen terwijl uw account op non-actief staat zult u merken dat dit niet lukt. Om deze ‘verbanning’ terug te draaien stuurt u ons een e-mail via het contactformulier van de Helpdesk indexpagina. Op dit formulier vermeldt u het artikel of de artikelen waarvoor u verbannen bent en een verklaring dat u ze niet meer zal plaatsen in de toekomst. Stuur ons geen e-mail met de vraag wat u verkeerd heeft gedaan, een simpele excuus zal uw account bijna direct heropenen, terwijl u met een langdurige discussie zowel uw als onze tijd verdoet.
Als u belooft verbannen artikelen niet meer te plaatsen en u wordt een tweede keer betrapt zal hetzelfde gebeuren.
Als u een derde keer wordt betrapt wordt uw account voorgoed geblokkeerd. Het is uw verantwoordelijkheid de plaatsingsregels goed te lezen en zich er aan te houden. Gebruikers worden ook gewezen op de plaatsingregels tijdens het plaatsen van een veiling. ‘Ik was er niet van op de hoogte’ is geen geldig excuus!
Uw account zal ook tijdelijk op non-actief worden gesteld bij continue negatieve feedback. Zorg er voor dat uw eerste feedback altijd positief is of uw account zal direct worden onderzocht.
Mensen met meerdere accounts zullen ook op non-actief worden gesteld.
De accounts van gebruikers die worden verdacht van het bieden op hun eigen veiling (shilling) zullen op non-actief worden gesteld.
Gebruikers met incompleet ingevulde adresgegevens worden op non-actief gesteld.

13) Kan ik gratis lid worden van eBid?

Lid worden van eBid is helemaal gratis, word lid met ons formulier hier. U kunt in een handomdraai al starten met bieden. Als u lid bent heeft u de mogelijkheid om te upgraden naar VERKOPER-account of VERKOPER+ status, zodat u kunt starten met verkopen.

14) Waarom is mijn gebruikersnaam doorstreept?

Uw account is op non-actief gesteld. De meest voorkomende oorzaak is dat gebruikers niet goed de plaatsingsregels hebben gelezen, ze vervolgens (onbedoeld) overtreden en dan wordt zonder waarschuwing vooraf de account op non-actief gesteld en ook alle lopende veilingen verwijderd. Zorg er daarom voor dat u onze onze plaatsingsregels leest voordat u contact met ons opneemt.

15) Hoe kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?

Als u zich heeft geregistreerd en een fout heeft gemaakt met uw Gebruikersnaam of een goede reden heeft om de Gebruikersnaam te willen wijzigen, neem dan contact met ons op via het "Contact ons" -gedeelte en wij maken de benodigde aanpassingen. Er is een limiet van 18 tekens. Er mogen geen spaties in de Gebruikersnaam zitten en ook geen punten en aanhaaltekens. Liggend streepje ( _ ) is wel mogelijk. Wegens veiligheidsredenen, zorg er voor dat uw het geregistreerde e-mailadres gebruikt als u contact met ons opneemt via het contactformulier.

16) Voeg eBid toe aan uw contactenlijst zodat e-mail van eBid niet als spam wordt aanzien.

AOL E-mail Versie 8

 • In uw "Inbox" klikt u op de "Mail opties" pijl en vervolgens op "Adresboek".
 • Nadat u op "Adresboek" heeft geklikt opent er zich een ander scherm.
 • Klik op de "Voeg contact toe" -knop en typ of kopieer & plak donotreply@ebid.net in in de schermnaam sectie.
AOL E-mail Versie 9
 • In uw "Inbox" klikt u op de "Mail opties" pijl en vervolgens op "Adresboek".
 • Nadat u op "Adresboek" heeft geklikt opent er zich een ander scherm.
 • Klik op de "+" tekenen met "Toevoegen" eronder geschreven.
 • Een "Adreskaartje" zal dan verschijnen. Typ of kopieer en plak donotreply@ebid.net in de schermnaam sectie.
Google Mail
 • Open een eBid e-mail in uw "Inbox".
 • Klik op de "Meer opties" link rechts bovenin het bericht.
 • Klik op de "Voeg verzender aan contactenlijst toe" -optie.
 • U ziet als het goed is vervolgens het bericht "De verzender was aan uw contactenlijst toegevoegd".
Oranje
 • In uw "Inbox" klik op "Mijn instellingen" rechts bovenin net boven de "Zoeken" -knop.
 • Scrol naar beneden naar en klik op "Mijn instellingen".
 • Aan de rechterkant is een vlak met "Beveiliging" en de eerste link heet "Goedgekeurde Lijst".
 • Klik op de "Goedgekeurde Lijst" -link.
 • Typ of kopieer & plak donotreply@ebid.net in het veld onder "Voeg een nieuw adres of nieuwe domeinnaam toe" en klik op "Voeg toe".
MSN Hotmail
 • Klik op het tabje "Contacten" te vinden midden boven uw inbox.
 • Klik op "Veilig Lijsten".
 • Typ of kopieer & plak donotreply@ebid.net in het veld en klik op "Voeg toe".
Yahoo
 • In uw "Inbox" klikt u op "Opties" rechts bovenin het scherm net onder de "Zoeken" knop.
 • Een lijst met e-mailopties verschijnt op het scherm.
 • Klik op "Adresboek" links in de "Opties" vakje aan de linkerkant van het scherm.
 • Klik op een van de "Voeg contact toe" -knoppen.
 • Typ of kopieer & plak donotreply@ebid.net in het "e-mail" veld en klik op "Opslaan".
 • Klik vervolgens op "Done".
Virgin
 • Klik op het tabje "Contacten" in uw "Inbox" boven het overzicht met nieuwe berichten.
 • Klik op de "Nieuwe Contact" knop.
 • Typ of kopieer en plak donotreply@ebid.net in het veld "e-mail 1" en klik op "Opslaan en Sluiten".
Microsoft Outlook
 • Ga in het menu naar "Acties".
 • Selecteer "Junk e-mail".
 • Selecteer "Voeg verzender toe aan veilige zenderslijst".
Ntlworld
 • In uw inbox klik op het tabje ‘Addresses’ links in het hoofdmenu.
 • Op de ‘Adressen’-pagina klikt u op ‘Adres aanmaken’.
 • Een formulier voor het toevoegen van nieuwe e-mailadressen verschijnt.
 • Typ of kopieer & plak donotreply@ebid.net in het "*E-mail" -veld.
 • Typ een "Nickname", bijvoorbeeld ‘eBid’ in het "*Nickname" -veld.
 • Klik "Opslaan"
 • Het e-mailadres is opgeslagen
Tiscali
 • Open een eBid e-mail in uw "Inbox".
 • Klik op "Voeg toe aan adresboek" rechts bovenin het bericht.
 • Het "Adresboek" -veld bevat als het goed is al het e-mailadres donotreply@ebid.net.
 • U dient zowel in de velden ‘Voornaam’ en ‘Familienaam’ iets relevants in te typen zoals "eBid".

17) Hoe kan ik mijn gratis T-shirt krijgen?

Zodra u bent ge naar VERKOPER+ Lifetime kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen met uw gebruikersnaam via de HelpDesk-indexpagina. Wij zullen er naar kijken en een mail naar uw geregistreerde e-mailadres sturen.

18) Ik voer het correcte wachtwoord in en toch kan ik niet me niet aanmelden?

Dit is een van de meest gestelde vragen. Lees eerst onderstaande lijst door voordat u contact met ons opneemt.

 • U kunt niet inloggen als u CAPS LOCK aan heeft, wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. U kunt niet inloggen als u het verkeerde wachtwoord intypt; i, I, l, L lijken op elkaar, maar de computer ziet ze net zo verschillend als S en P.
 • U kunt niet inloggen als de computerklok verkeerd staat; onze cookies vereisen een juiste tijd op uw computer.
 • Probeer met een ander soort browser, bijvoorbeeld Mozilla Firefox of Google Chrome in te loggen.

19) Moet ik mijn persoonlijke gegevens aan eBid geven?

Ja. Wij hebben uw persoonlijke gegevens nodig en ze dienen ook allemaal juist te zijn. Ook nadat u bent geregistreerd kan het zijn dat wij u verzoeken extra documentatie/bewijs te sturen ter verificatie van uw gegevens. Als u geen geldige gegevens verstrekt kan het zijn dat wij uw account direct en zonder waarschuwing stopzetten.

20) Hoe garanderen jullie de geheimhouding van mijn gegevens?

Wij hechten waarde aan uw en onze privacy en maken geen misbruik van uw informatie. Meer specifiek gezegd:

 • Wij geven alleen uw contactgegevens aan andere eBid-gebruikers als er een verkoop is afgesproken tussen beide partijen.
 • Alle persoonlijke gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde database.
 • Wij zullen uw naam niet aan andere organisaties geven of verkopen om contact met u op te nemen.
 • Wij geven alleen uw contactgegevens aan andere gebruikers als er een geldige reden is om contact met u op te nemen.
 • Wij gebruiken uw contactinformatie om facturen te versturen en voor notificaties, nieuwsbrieven en aankondigingen.

Volledig Privacybeleid

Wij vinden privacy erg belangrijk hier bij eBid. Dit Privacybeleid vertelt u welke informatie we verzamelen en wat we ermee doen. Als onderdeel van onze werkzaamheden kunnen we bepaalde soorten informatie over de gebruikers van onze sites verzamelen. Persoonlijk Identificeerbare Informatie wordt door u verstrekt wanneer u zich registreert voor diensten die wij mogelijk aanbieden.
Het kan hier bijvoorbeeld om diensten gaan als de e-mailnieuwsbrieven en -events. Het verstrekken van deze informatie zal altijd optioneel zijn voor u. Echter, sommige diensten zijn niet beschikbaar als u kiest deze gegevens niet te verstrekken. Data wordt verzameld door onze systemen bij het monitoren van alle sitebezoeken. Deze informatie identificeert u niet persoonlijk en is ook niet gelinkt aan persoonlijk identificeerbare informatie die u mogelijk aan ons verstrekt heeft.
Wij zullen de door ons verzamelde gegevens niet delen met derde partijen, de volgende gevallen uitgezonderd:
De verzamelde informatie (niet persoonlijk indentificeerbare informatie) zou gedeeld kunnen worden met adverteerders en zakenpartners.
Wij hebben deze informatie verzameld om u de best mogelijke service te geven wanneer u onze site bezoekt. Met dit doel zouden wij de informatie die u verstrekt kunnen gebruiken voor de volgende doeleinden:
Om uw identiteit te verifiëren als u hulp nodig heeft met bijvoorbeeld een vergeten wachtwoord of als u problemen heeft met inloggen op een van onze sitediensten.
Om uw transacties op onze website te kunnen verwerken.
Om diensten aan te kunnen bieden die u heeft aangevraagd.
Om de voor u beste en meest relevante informatie aan te bieden.
Voor marketing, aanbiedingen, publiciteit, marketing of marktonderzoek dat wij mogelijk uitvoeren. Voor elk ander doel waar u toestemming voor heeft gegeven.
E-mail uw vragen over het privacybeleid naar support@ebid.net

Cookies.
Een cookie is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen en dat wordt herkend door onze server als u onze websites bezoekt. Een cookie geeft ons geen enkele persoonlijk indentificeerbare informatie. Het geeft ons details van uw IP-adres, het soort besturingsprogramma dat u gebruikt (bijv. Mac of Windows), de browser (bijv. Microsoft Explorer of Netscape) en vanaf welk domein u onze websites bezoekt. Met deze informatie kunnen wij het volgende doen:

Zorgen dat de meest relevante informatie wordt getoond. :

Verkeerspatronen naar onze site traceren om je interesses te bepalen. Dit traceren zorgt voor de op maat gemaakte advertenties die u op onze site te zien krijgt en op andere sites die je interesses weerspiegelen.:

Zorgen dat u toegang heeft tot diensten voor leden zonder dat u elke keer hoeft in te loggen als u onze site bezoekt.:

Indien u liever niet heeft dat wij cookies bij u wegzetten, kunt u deze functionaliteit uitzetten in uw browser en/of de cookies verwijderen van de harde schijf. U kunt dan nog steeds onze websites bezoeken. De meeste browsers laten toe dat je cookies weigert; bijvoorbeeld; bij Internet Explorer kan je cookies blokkeren door het cookie beheer overschrijven instelling te gebruiken door het klikken op "Hulpmiddelen", "Internet Opties", "Privacy" en dan op "Geavanceerd".

Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op onze website. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor handelingen van onze adverteerders en zakelijke partners. Onze website kan mogelijk links naar andere websites bevatten. U dient hun Privacybeleid te lezen voordat u hen of derden persoonlijk identificeerbare informatie verstrekt.

Actief Inschrijven en Uitschrijven.
U heeft altijd de mogelijkheid om u in te schrijven voor bepaalde diensten en weer uit te schrijven op ieder moment. Dit betekent dat u van gedachten mag veranderen over deelname aan een van onze diensten.
Ons bedrijf is constant in beweging en aan het groeien, daarom behouden wij onszelf het recht toe ons Privacybeleid te veranderen. Wij zullen onze gebruikers op de hoogte stellen van veranderingen in het Privacybeleid.

Vrijgeven van Gebruikersinformatie
Wij kunnen persoonsgegevens vrijgeven vanwege wettelijke eisen, ons beleid te bekrachtigen, om te kunnen reageren op een claim dat een veiling of andere inhoud de rechten van anderen schaadt of om de rechten, eigendom of veiligheid van anderen te beschermen. Wij kunnen ook uw persoonsgegevens delen met service providers onder contract die ons helpen met de operationele uitvoering (zoals fraude-onderzoek, incasso, affiliate- en beloonprogramma’s en klantenservice). Gerechterlijke en overige overheidsinstanties en derden in antwoord op een verzoek tot informatie (zoals in het Verenigd Koninkrijk ‘Section 29 (3) Data Protection Act 1998 form) ivm strafrechtelijk onderzoek, verdenking van illegale activiteiten en andere activiteiten waardoor wij, u of andere eBid-gebruikers wettelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld. De informatie die wij vrijgeven kan mogelijk het volgende omvatten: Gebruikers-ID, Gebruikers-ID geschiedenis, naam, woonplaats, land, telefoonnummer, e-mailadres, fraudeklachten en veilings/plaatsingsgeschiedenis of andere informatie die wij relevant achten. eBid IPIP-programma deelnemers die betrokken zijn bij een onderzoek naar fraude, intellectueel eigendom-overschrijding, piraterij of andere illegale praktijken, zo wij nodig of verstandig achten, onder contractuele geheimhouding of volgens wettenlijke verplichtingen, kunnen wij de naam, adres, prostcode en woonplaats, telefoonnummer, e-maildres en bedrijfsnaam vrijgeven. Zonder ons te beperken in uitvoering van bovenstaande, willen wij uw privacy respecteren en onze gemeenschap vrij houden van fraudulente en illegale activiteiten op de website zullen wij uw persoonsgegevens niet vrijgeven aan ambtenaren van het ministerie van justitie, andere ambtenaren of derden partijen zonder een rechterlijk bevel of een substantieel vergelijkbare juridische procedure, uitgezonderd wanneer wij er vanuit gaan dat het vrijgeven van deze informatie van essentieel belang is om directe fysieke bedreiging of financieel verlies weg te nemen of om illegale activiteiten te rapporteren.

eBid Ltd
303 Wey House
15 Church Street
Weybridge, Surrey
KT13 8NA
UK

Aanpassingen aan de Dienst.

Wij behouden onszelf het recht toe onze dienst te wijzigen of stopzetten indien er een verandering is in wetgeving of operationele doelstellingen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verliezen die u lijdt indien wij onze diensten moeten stopzetten of wijzigen vanwege redenen die buiten onze macht liggen en als wij u minimaal 30 dagen vooraf notificeren. In bepaalde uitzonderlijke situaties die buiten onze macht liggen kan het nodig zijn onze diensten te wijzigen of discontinueren zonder u de eerdergenoemde periode van notificering te volgen. In zo een geval geven wij u zo snel mogelijk bericht.
Als u zich niet kunt vinden in de nieuwe operationele regels en beleid dient u niet door te gaan met het gebruik maken van de dienst na de notificatie.

21) Hoe zeg ik mijn account op?

Om uw account te sluiten maakt u een supportticket aan met uw verzoek. Om veiligheidsredenen vragen wij u zich ervan te verzekeren dat de e-mail verstuurd wordt van op uw geregistreerde e-mailadres en ook een geregistreerd telefoonnummer mee te delen. Verzeker u er ook van dat de balans van uw account nul is. Klik op de HELP link in de hoofding van de pagina en volg de tab naar CONTACT US. Als u een VERKOPER+ account wil stopzetten, downgrade dan naar een VERKOPER status via "Mijn eBid > Mijn Abonnementen"

22) Ik heb gehoord dat mijn account op non-actief staat omdat ik spam heb gerapporteerd.

Een aantal eBidders hebben ons erop attent gemaakt dat ze geen toegang meer hebben tot hun eBid-account nadat ze e-mails van ons gerapporteerd hebben als spam. Wij versturen geen spamberichten, dus als het even kan rapporteer onze e-mails niet als spam, het heeft een erg negatieve invloed op onze reputatie bij de grote e-mailproviders.

Ga naar "Mijn eBid" > "Mijn E-mails" en deselecteer de soort e-mailberichten die u niet wilt ontvangen. Sommige mensen hebben forumberichten die zij gevraagd hebben hen toe te zenden gerapporteerd als spam. Als u geen forumbericht updates wilt ontvangen, meld u zich er dan niet voor aan en rapporteer het zeker niet als spam. In elke e-mail die wij sturen staat een afmelden-link (uitgezonderd de facturatie-mails), waarmee u zich kunt afmelden voor bepaalde e-mailberichten.

23) Kan ik de website in een andere taal bekijken?

Als u op een van de eBid-websites zit waar de standaardtaal NIET Engels is, kunt u de website ook in het Engels bekijken. Beneden op de pagina staat een dropdownmenu waarin u de Engelse taal kunt selecteren.

Let er op dat u nog steeds uw artikelen in de lokale taal dient te plaatsen als u wilt dat ze worden geüpload naar Google Shopping. Bijv. eBid Duitsland: U kunt de website in het Engels bekijken, maar de artikelen moeten in het Duits worden geplaatst.

24) Kan ik mijn feedback van andere marktplaatsen importeren?

Zie de Feedback FAQ.