Contact Support

75% van de support e-mails die wij ontvangen kan beantwoord worden door het lezen van eBid-Forums en onze FAQ-pagina’s. Om deze reden beantwoorden wij geen e-mails waarvoor het antwoord is terug te vinden op de forums en FAQ. Lees onze Forums en FAQ-pagina’s door voordat u ons een bericht stuurt via het formulier onderaan de pagina.

Lees Zorgvuldig Door Voordat U Contact Met Ons Opneemt

 • Het artikel dat ik kocht is nog niet aangekomen.
  Vijf dagen nadat de betaling op de NaKoopLog (NKL) werd opgenomen, een optie in het dropdownmenu zal beschikbaar worden u verstrekkend van verdere bijstand en help. U kan de NKL van uw koopje terugvinden door te gaan naar "Mijn eBid" > "Gewonnen". De opties verschijnen ook op de artikel's beschrijvingspagina.
 • De succesvolle koper of verkoper reageert niet op mijn e-mails.
  Laat feedback achter voor deze gebruiker. Als een gebruiker twee negatieve feedbacks achter elkaar ontvangt of over het geheel een negatieve feedback gaat er bij eBid automatisch een alarm af en zullen wij het lidmaatschap van deze gebruiker evalueren. Wij monitoren alle negatieve feedback en nemen gepaste maatregelen.
 • De veiling is mislukt. Hoe kan ik de gemaakte kosten terugkrijgen?
  Als een bieder niet voor een artikel betaald zult u de optie krijgen om uw eindwaarde vergoeding 3 dagen na de tweede betalingsherinnering gepost was in de NaKoopLog terug te ontvangen. U moet dan een Negatieve of Neutrale feedback achtergelaten hebben en de bieder gerapporteerd als een NBB (niet-betalende bieder). U zult dan de optie 'Betaal Eindwaarde Vergoeding terug'te zien krijgen in het NKL dropwdown menu. Indien u voor de optie "Fotogalerij", "Standaard" of "Platinum" heeft gekozen en de Koper laat na te betalen dan zal eBid de verkoopcommissie terugstorten. Dit kunt u tussen de 20 en 75 dagen na de verkoop. U dient een Negatieve of Neutrale feedback te hebben achtergelaten aan de koper en de bieder te hebben gerapporteerd al NBBK (niet-betalende bieder). U zult dan de optie "terugstorten verkoopcommissie" zien in het dropdownmenu van de NaVeilingLog. Heeft u andere vragen of verzoeken ter review stuur ons dan de gebruikersnaam, ID van veiling en de feedbacktekst die u heeft gegeven. Wij zullen het geval evalueren.
  Indien u echter voor "Prominente Veiling" of "Hoofdpagina Veiling" heeft gekozen en de succesvolle bieder komt niet door met de betaling zult u contact met hem/haar zelf moeten opnemen.
 • Ik wil mijn abonnement opzeggen.
  Ga naar uw Mijn eBid > Mijn Abonnement sectie. Daar zult u een dropdown menu terugvinden onder het hoofd 'Lopend Abonnement' waar u uw abonnement instellingen kunt veranderen.
 • Hoe kan ik verkopen zonder een debit- of kredietkaart?
  Helaas, net als in het echte leven, houdt niet iedereen zich aan de spelregels op websites. Deze mensen proberen wij zo veel mogelijk te weren van eBid. De creditcard/betaalkaartcontrole is noodzakelijk om onze veilingsite schoon te houden. U kunt ook PayPal gebruiken voor enkele upgrade-opties naar VERKOPER of VERKOPER+. Upgrade nu uw account.
 • Waarom zijn mijn artikelen verwijderd?
  Artikelen worden zonder waarschuwing verwijderd als deze niet voldoen aan onze plaatsingsregeld. Zie hieronder
 • Nepartikelen.
  Wij nemen deze maatregelen niet alleen voor uw bescherming, maar ook voor die van eBid. Overheden en instanties houden veilingsites in de gaten en starten rechtzaken tegen gebruikers die platformen zoals veilingsites misbruiken om nepartikelen te verkopen. Wij werken nauw samen met deze overheden/instanties, en nogmaals door deze artikelen te verwijderen beschermen wij u, de consument
 • Meerdere plaatsingen.
  Het is naar andere leden toe niet eerlijk om rij naar rij aan veilingen met identieke artikelen te zien. Als u meerdere identieke artikelen wilt veilen kunt u deze aanbieden als MultiVeiling
 • Advertenties/Reclames, ‘Snel-Rijk-Worden’-programma’s en Niet Bieden Veilingen.
  Wij zullen veilingen verwijderen van ‘Snel-Rijk-Worden’-programma’s/reclames, links naar uitleg hoe men goedkoop aan artikelen kan komen, advertenties etc
 • Het reclame maken voor derde partijen (eigen website) sites onder het mom van een veiling.
  Dit is nadelig voor de hele eBid-community. eBid-bezoekers worden via de links in een tekst van een veiling naar andere websites buiten eBid geleid. Dit is niet alleen onethisch, maar heeft een schadelijke uitwerking op de hele eBid-community.
 • Gebruiksvoorwaarden – Uw Gedrag.
  U bent geheel verantwoordelijk voor de inhoud van uw activiteiten via de dienst. U dient zich er te van vergewissen dat u met uw activiteiten bij het kopen en/of verkopen van artikelen geen wetten en regels overtreedt. Hiermee bedoelen wij dat u dient na te gaan of u een bepaald artikel mag kopen of verkopen volgens alle wetten en regels. Zo mag u bijvoorbeeld niet vastgoed verkopen waarvoor een geschreven contact nodig is, dat illegaal is, waarvoor een vergunning nodig is om te kopen of verkopen (bijvoorbeeld voor wapens, alcohol of medicijnen) of waarvoor een exportvergunning nodig heeft.
 • Ik heb geen toegang tot mijn account.
  Als u herhaaldelijk ongepaste artikelen heeft geplaatst dan is het goed mogelijk dat u geschorst bent. Zie onze Gebruiksvoorwaarden waar u mee akkoord bent gegaan toen u zich voor het eerst registreerde op de registratiepagina.
 • eBid's Rechten tot Beëindiging.
  U gaat ermee akkoord dat eBid zich het recht voorbehoudt iedere veiling of gebruik van de dienst onmiddelijk te beëindigen en zonder notificatie als (a) eBid van mening is dat u niet heeft gehandeld in de geest of letterlijke inhoud van deze Gebruiksvoorwaarden of (b) als eBid van mening is dat u de rechten van andere gebruikers heeft overschreden of getracht heeft te overschrijden.
 • eBid Ltd.
  Registratiekantoor:
  eBid Ltd
  303 Wey House
  15 Church Street
  Weybridge, Surrey
  KT13 8NA
  UK
  Registratiekantoor:
  82 High Road
  West Byfleet
  Surrey
  KT14 7QW, UK. Geregistreerd in Engeland.
  Registratienummer: 3697708

Contactformulier

Zorg ervoor dat je het correcte e-mailadres gebruikt Het invullen van een foutief e-mailadres betekent dat je geen antwoord zal ontvangen.
Bestand toevoegen (10MB max - gebruik een Zip voor grotere bestanden):
Uw Naam: Uw E-mailadres:
Gebruikersnaam:
Uw Vraag: Gelieve ervoor te zorgen dat je ons de exacte aard van je probleem meld. Inclusief URLs van pagina's, veiling ID#, schermafbeeldingen, en als je kan screencasts. Vertel ons wat er gebeurt, hoe je daar terechtkwam, wat je zag, wat je verwachte. Hoe meer informatie je ons kan bezorgen hoe makkelijker het wordt voor ons om het probleem te proberen te reconstrueren.
Ik zou graag mijn gratis VERKOPER+ Lifetime t-shirt aanvragen. Mijn maat is