Tappat bort dina inloggningsuppgifter?

Om du har tappat bort ditt lösenord eller inte har fått vårt lösenord/validerings e-post ännu så använd vänligen ett av formulären nedan.

Hotmail, Gmail, Yahoo Mail och AOL användare bör kontrollera sina spam/skräp folders. Några användare har rapporterat till eBid att e-postmeddelanden har blivit felaktigt placerade. Lägg till donotreply@ebid.net till dina kontakter/adressbok för att vara säker att du får e-post från eBid.

Ange e-postadress

Ange e-postadressen du använde när du registrerade dig på eBid. Vi kommer då att skicka dig e-post med uppgifter om hur du kommer in på eBid igen.

eller Ange ditt användarnamn

Ange det användarnamn du använde när du registrerade dig på eBid. Vi kommer då att skicka dig e-post med uppgifter om hur du kommer in på eBid igen.