Feedback og Profiler

1. Hvad er feedback?
  2. Kan jeg svare på modtaget feedback?
  3. Hvornår giver jeg feedback?
  4. Hvordan giver jeg feedback?
  5. Kan jeg ændre i Feedback tekst/rating, som jeg tidligere har sendt?
  6. Hvad betyder Butiks ikonet ved siden af bruger feedback?
  7. Hvad betyder AV ikonet ved siden af bruger feedback?
  8. Hvordan importerer jeg mit Feedback fra andre sites?

Mangler svar?Spørg på eBid forum.

1) Hvad er feedback?

Til højre for hvert medlems brugernavn er der feedback points. Formålet er at give bedre indsigt i det pågældende medlems pålidelighed og troværdighed.
Rating tallet giver indblik i andre medlemmers reaktioner, som tidligere har været involveret i vellykkede auktioner med vedkommende person. Tallet er er udregnet på basis af positive kommentarer modsvaret af negative.

Feedback beregnes som et feedback pr betaling til samme auktionsid.

Eksempel: Auktion med 3 KøbNu:

Hvis der er købt 3 og betalt for dem med 3 særskilte betalinger = 3 feedbacks.
hvis der er købt 3 og betalt for dem med 1 betaling = 1 feedback.

2) Kan jeg svare på modtaget feedback?

Ja. Når der er givet feedback, har modparten mulighed for at svare. Afsenderen har ligeledes mulighed for at redigere og ændre det oprindelige feedback.

3) Hvornår giver jeg feedback?

Efter auktionens afslutning og de involverede parter er færdige med betaling og levering af varerne, forventes de at give hinanden feedback. De har valget mellem at give enten Positivt, Neutralt eller Negativt feedback sammen med eventuelle yderligere kommentarer om deres kontakt med det andet medlem. Formålet er at give andre medlemmer bedre indsigt i det pågældende persons pålidelighed og troværdighed.
Vi opfordrer alle medlemmer til at give feedback.

4) Hvordan giver jeg feedback?

For at give feedback skal du gå til login i eBid og klikke på "Mit Feedback".Der møder du en opfordring til at give feedback til medlemmer, som du har haft kontakt med.

5) Kan jeg ændre Feedback teksten/rating, som jeg allerede har givet?

Man kan redigere og ændre tidligere givet Feedback ved at gå til "Mit eBid" > "Mit Feedback" (menuen til højre) og klikke på fanen "Vis/Redigér Hvad Du har Sagt" -Der vises en auktionsliste med synlige kommmentarer og ratings.Hvis du klikker på linket "Klik her og redigér" til højre for auktionerne, kan du ændre feedback teksten og/eller rating.

6) Hvad betyder Butiks ikonet ved siden af bruger feedback?

Butiks ikonet viser, at brugeren har en aktiv eBid Butik, som er åben. Klik på ikonet for at se eBid Butikken.

7) Hvad betyder AV ikonet ved siden af bruger feedback?

AV ikonet står for Adresse Verificeret(bekræftet).Hvis man ser ikonet ved siden af bruger feedback, betyder det at postnummeret, som er registreret hos eBid, er identisk med postnummeret registreret hos banken eller kreditkort udstederen.For at få et AV ikon kan brugere opdatere deres registrerede kort gratis via "Mine Abonnementer" i "Mit eBid".eBid afgør ikke, om der er overensstemmelse. Denne afgørelse træffes af vore bankforbindelser og brugerens kortudsteder.

Kunder der har betalt deres abonnemnet via PayPal skal have betalingsoplysninger godkendt af PayPal for at AV ikonet kan blive synligt.Denne godkendelse betyder at man enten har givet oplysning om og bekræftet en bankkonto til PayPal eller har fået godkendt et PayPal Plus kreditkort.

8) Hvordan importerer jeg mit Feedback fra andre sites?

Hvis du har opgraderet til SÆLGER+ skal du bare gå til "Mit eBid > Mit Feedback" og klikke på "Import" fanen.Du bliver så bedt om at indsætte en specialkode på din "Om Mig" side på det andet site som du ønsker at importere fra. p>Hvis du er KØBER eller SÆLGER må du først opgradere, gå til "Mit eBid > Mit Abonnement".